Miss Montreal

Miss Montreal gaat terug naar de basis tijdens najaarse clubtour

Hoewel ze nog midden in de theatertour zit kondigt Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans vandaag een nieuwe clubtour aan. Dit najaar tourt de band langs de kleinere poppodia van Nederland.

Sanne heeft bewust gekozen voor de kleine zalen. Na een grote show in de HMH en een jaarlijks festivalschema waar je ‘u tegen zegt’, vindt ze het tijd om terug te gaan naar waar het allemaal ooit begonnen is.
Sanne: “ Ik heb mijn eerste album destijds ingezongen in een huis in Portugal. Omdat er toen zoveel gebeurde in mijn leven, heb ik eigenlijk helemaal niet kunnen genieten van al die speciale momenten. Dus we gaan het nu opnieuw doen! Dit najaar komt er een EP uit met nummers die erg persoonlijk zijn. Ik wil graag mijn ei kwijt op een ietwat andere creatieve manier. En de clubtour wordt gewoon een avondje terug in de tijd. Persoonlijke liedjes van toen, maar ook nieuw werk, biertje in de hand en genieten maar…”

Op de nieuwe EP zullen ook strijkers te horen zijn en zij zullen ook meegaan tijdens de clubtour. Sanne tourt met haar band langs een paar kleine zalen waar het destijds allemaal voor haar begonnen is en met ieder van deze zalen heeft zij een speciale band.

Tickets zijn vanaf zaterdag te koop via www.missmontreal.nl/clubtour
Miss Montreal – Clubtour
28 oktober Mezz in Breda
2 november Tivoli de Helling in Utrecht
3 november Metropool in Hengelo
10 november Luxor Live in Arnhem
11 november Hedon in Zwolle

Terug