Miss Montreal

Waylon en Dave Vermeulen & Voltage op derde editie Bierpop

Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans maakte dit zojuist bekend bij Edwin Evers op Radio 538. Bierpop zal dit jaar plaatsvinden op 18 november.

Supertrots is Sanne op het feit dat haar eigen festival Bierpop dit jaar al de derde editie beleeft.
Wat ooit begon als een ideetje voor een festival in haar geboorteplaats Hardenberg is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig festival. De eerste namen die dit jaar op de festivalposter zullen prijken zijn Waylon en Dave Vermeulen & Voltage. Volgens Sanne mag Waylon als haar collega coach uit de The voice of Holland niet ontbreken. En de band met Dave Vermeulen, Sanne’s protegé uit haar eerste seizoen als ‘voice-coach’, is sindsdien alleen maar sterker geworden. Beide artiesten kwamen ook naar boven in de poll via de social media van Bierpop bij de vraag wie bezoekers graag op het festival zouden zien. Sanne heeft dus gehoor gegeven aan de wensen van haar Bierpopbezoekers. Dit jaar zal de line-up groter en uitgebreider zijn dan voorgaande jaren en daarom gaat het festival een uur langer door dan normaal. Over de verder line-up wordt later mee bekend gemaakt.

De Evenementenhal in Hardenberg is op 18 november opnieuw de thuisbasis voor Bierpop. Ook dit jaar zal er weer een camping zijn waar bezoekers kunnen overnachten in een zogenaamde ‘Kartent’. Een kant en klare tent van karton. Overnachters hoeven dus alleen een luchtbed en slaapzak mee te nemen om te kunnen overnachten in de enige indoor camping van Nederland.

Tickets voor Bierpop zijn nu verkrijgbaar via bierpop.nl

Terug